Functionaliteiten

De functionaliteiten van Splandid

Splandid is uniek door de combinatie van ERP, CRM en planning in een geweldige gebruiksvriendelijke omgeving. De functionaliteiten zijn bijzonder uitgebreid en tegelijkertijd vriendelijk voor de gebruiker. Met Splandid heb je het fundament van je bedrijf in één applicatie. Vanaf de intake tot en met een betaalde factuur.

Werkbonnen

Gebruik jij ze nog? De papieren werkbon? Onder een klem op een houten bord achter de voorruit van de bus staan ze leuk. De notities op het formulier zijn vaak slecht leesbaar en bij een smerigere klus wordt het formulier ook vies. Geen fijne situatie. Door de bon digitaal te maken kan een monteur op een mobiel apparaat aantekeningen maken, foto’s toevoegen en de klant laten tekenen na de opdracht, wel zo handig.

Planningbord

Een week is geen week meer maar een goed overzicht van al het werk dat moet worden uitgevoerd met een digitaal planbord. Hiermee zorg je voor overzicht van de week. Door de dynamiek van alle dag zijn er vaak wijzigingen in de planning die snel en adequaat moeten worden opgevangen. Door een slimme “drag and drop” optie is de planning met een paar muisklikken weer onder controle.

Urenregistratie

Altijd een dingetje. Uren schrijven, voor veel technische mensen met stip een van de meest vervelende dingen om te doen. De servicemensen doen liever waar ze goed in zijn, een probleem bij de klant oplossen. Maar stel je voor je opent een app met de opdracht en met een klik start je de opdracht. Zodra de klus klaar is en de klant de werkbon heeft getekend, stopt de tijd automatisch. Daarmee zijn de uren feilloos vastgelegd zonder gedoe.

Financieel

Mooi als een opdracht is uitgevoerd, maar hoe lang duurt het dan voor je de betaling binnen hebt? Allemaal kostbare tijd en onnodig. Wanneer een opdracht bij de klant is uitgevoerd kan deze toch direct betalen? Boter bij de vis zeggen ze dan. Met Splandid kan de monteur direct na de opdracht de klant laten tekenen voor akkoord en via Mollie de betaling klaarzetten. De factuur gaat direct naar de klant en de boekhouding. Meerwerk tijdens de opdracht? Geen probleem, de monteur kan dit toevoegen aan de factuur.

CRM

Wie is je klant eigenlijk? Een nieuwe klant invoeren met een KvK nummer maakt het aanmaken van klanten kinderlijk eenvoudig. Je beschikt direct over de juiste gegevens. Daarnaast worden de gegevens over de exacte locatie direct door Splandid aangevuld waarmee je een compleet beeld van de klant hebt. Via het aanmaken van een offerte klik je door naar een order, alles in een systeem.

Magazijnbeheer

Zit alles in bus? Of kom je nogal eens een onderdeel tekort? In Splandid neem je de materialen mee zodat je niet met lege handen bij de klant aankomt. Zo is de kans op een in keer goed uitgevoerde opdracht of klus een stuk groter en krijgt de klant een grote glimlach op het gezicht.

Alle functionaliteiten van Splandid

Algemene functionaliteiten

Contacten / adresboek

Financieel

Planning

Magazijn