Het digitale planbord

Wil jij ook al jouw opdrachten in één duidelijk overzicht kunnen zien? In Splandid zie je alle uit te voeren opdrachten in het planbord. Je sleept de uit te voeren opdrachten naar de juiste monteur en zo weet iedereen naar welke klus hij of zij moet. Met het digitale planbord kun je beter inspelen op veranderingen en onverwachte gebeurtenissen. Het is niet meer nodig om nieuwe werkbonnen te printen, alles wordt automatisch aangepast.

  • Online planbord
  • Inzicht in uit te voeren opdrachten
  • Inplannen op basis van statussen
  • Toekennen van opdrachten aan monteurs
    Nieuw

Innovatief digitaal planbord

Sta jij als planner ook voor de uitdaging om elke dag weer iedereen efficiënt in te plannen op de verschillende klussen? Met een digitaal planbord maak je deze ingewikkelde puzzel makkelijker doordat je goede overzichten hebt en geholpen kan worden bij het optimaliseren van de route van een monteur. Met Splandid ziet je dag er efficiënt uit en beheer je gemakkelijk meerdere monteurs, bedrijfsvoertuigen en nog veel meer. 

De voordelen van het digitale planbord

Efficiëntere en effectievere planning

Met behulp van een digitaal planbord kun je monteurs snel en eenvoudig inplannen op de verschillende klussen die uitgevoerd moeten worden. Je houdt eenvoudig de voortgang bij van een klus en eventuele aanpassing zijn in een handomdraai doorgevoerd.

Inspelen op veranderingen

Binnen elk bedrijf krijg je te maken met veranderingen in de planning en onverwachte gebeurtenissen. Met het digitale planbord van Splandid pas je alles in een paar klikken aan en iedereen krijgt de real-time meteen te zien in de planning.

Verbeterde communicatie binnen- en buitendienst

Een digitaal planbord zorgt ervoor dat de communicatie tussen de binnen- en buitendienst sneller en efficiënter verloopt. Informatie kan eenvoudig worden uitgewisseld zonder dat er een telefoon of papieren werkbon aan te pas komt. 

Verhoogde klanttevredenheid

Door het gebruik van een digitaal planbord worden de diensten van jouw bedrijf efficiënter uitgevoerd wat uiteindelijk zal leiden tot een hogere klanttevredenheid. 

Duidelijke overzichten in één oogopslag

In het digitale planbord van Splandid zie je meteen welke monteur bij welke klus aan de slag is en met welk voertuig hij of zij erheen is. 

Met Splandid kies je voor

-> Efficiënte planning
-> Effectieve communicatie
-> Alles digitaal
-> Automatisering van je bedrijfsprocessen

Benieuwd naar nog meer planbord mogelijkheden?

Nieuwsgierig geworden? Splandid heeft veel mogelijkheden en deze laten we graag vrijblijvend aan je zien, boek een demo.