Dé digitale offerte

Met Splandid maak je eenvoudig en supersnel online offertes die jouw klanten digitaal ondertekenen. Voeg gemakkelijk voorgedefinieerde producten en diensten toe of zet optionele regels in je offerte om meer te verkopen. En maak het helemaal af door foto’s van je producten te uploaden in de offerte.

  • Online offertes
  • Digitaal tekenen door de klant
  • Super snel werken met sjablonen
  • Optionele producten en diensten verkopen
    Nieuw

Super snelle digitale offerte

Met de offertetool van Splandid heb je binnen enkele minuten professionele offertes opgesteld en verstuurd. De klant geeft eenvoudig aan of hij van de optionele diensten en producten gebruik wilt maken. Maak de offerte nog aantrekkelijker door foto’s toe te voegen. Algemene voorwaarden worden automatisch toegevoegd. En omdat het zó makkelijk is om digitaal te ondertekenen door de klant heb je de offertes sneller getekend terug dan je gewend bent. 

De voordelen van de digitale offerte functionaliteit​

Digitaal verzenden en ondertekenen

Geen papierwerk meer, alles wordt nu digitaal gemaakt, verstuurd en ondertekend. Vervolgens wordt alles opgeslagen in jouw Splandid omgeving. Alles natuurlijk conform wettelijke regels. 

Sla al je standaard producten en diensten op

Voordat je aan de slag gaat sla je eenmalig al je producten en diensten op in jouw omgeving. Zo voeg je razendsnel alles toe aan een nieuwe offerte. Je kunt ook foto’s van de producten uploaden zodat ze automatisch in je offerte verschijnen. 

Maak gebruik van offerte sjablonen

Stuur je vaak (ongeveer) dezelfde offerte naar een klant? Sla deze dan op in een sjabloon zodat je gemakkelijk toegang hebt tot bepaalde offertes. Scheelt weer een hoop tijd.

Optionele diensten en producten

Twijfelt de klant nog over bepaalde opties? Geen enkel probleem, je verstuurt de offerte inclusief optionele producten en diensten. De klant kan dan zelf beslissen om deze toe te voegen en tekent de offerte vervolgens digitaal.

Getekende offerte direct omzetten naar order

Is de offerte getekend terug gekomen? Dan kun je met een paar klikken de hele of gedeeltes van de offerte doorzetten naar een order. Hier kun je weer activiteiten aanmaken voor je planning en digitale werkbon.

Volledig aan te passen naar jouw huisstijl

Voeg standaard je eigen huisstijl toe. Dit is zelfs in te stellen voor meerdere facturerende bedrijven. Dus heb je twee of meer ondernemingen? Stel dan gewoon meerdere aparte huisstijlen in.

Met Splandid kies je voor

-> Offertes op maat
-> Professionele offertes
-> Alles digitaal
-> Sneller en meer verkopen
-> Automatisering van je bedrijfsprocessen

Werkplek

Benieuwd naar nog meer offerte mogelijkheden?

Nieuwsgierig geworden? Splandid heeft veel mogelijkheden en deze laten we graag vrijblijvend aan je zien, boek een demo.