Voor wie

Is Splandid voor mij?

Splandid is er voor ieder bedrijf dat zijn bedrijfsprocessen wil optimaliseren en centraal wil hebben binnen één online systeem. Van kennismaking naar offerte tot planning en factuur is allemaal geregeld binnen Splandid. 

Maak jij nog gebruik van papieren werkbonnen? Dan is Splandid helemaal ideaal voor jouw bedrijf! Digitaliseer het werkbonnen proces zodat je medewerkers alleen nog maar een telefoon of tablet op zak hoeven te hebben. Geen zoekgeraakte papieren werkbonnen meer of onjuistheden – de klant tekent meteen na de uitvoering van het werk. En rekent ook nog is gelijk af via de app!

Dé Field Service Management oplossing

Heden ten dage is een goede Field Service Management oplossing eerder noodzaak dan luxe. Klanten willen allemaal een geweldige service, tenslotte is een storing al vervelend genoeg. Wanneer de planning van de buitendienst gesmeerd loopt en de buitendienst is in ieder geval op tijd op locatie en heeft de juiste onderdelen in de bus dan is de kans dat de storing in een keer goed wordt opgelost enorm. Dan zie je dat service een belangrijk onderdeel vormt van de klantervaring.

Niet alleen voor het verlenen van service is software een onlosmakelijke tool geworden van een buitendienst, ook voor het uitvoeren van een opdracht is een heldere planning meer dan handig. Ook een nieuwe klant ervaart dat er is gekozen voor een bedrijf die haar zaakjes goed voor elkaar heeft, van de offerte tot aan de betaling van de factuur. Alles moet kloppen om een klant blij te maken.