Is Splandid voor mij?

Maak jij nog gebruik van papieren werkbonnen? Of gebruik je meerdere systemen om al het werk te organiseren?

Dan is Splandid helemaal ideaal voor jouw bedrijf!

Digitaliseer het werkbonnen proces zodat je medewerkers alleen nog maar een telefoon of tablet op zak hoeven te hebben. Geen zoekgeraakte papieren werkbonnen meer of onjuistheden – de klant tekent meteen na de uitvoering van het werk. En rekent ook nog is gelijk af via de app!

 

Dé Field Service Management oplossing voor ieder bedrijf met een buitendienst

Heb je er ooit aan gedacht dat een goede automatiseringsoplossing voor jouw bedrijf de productiviteit van de werknemers kan verhogen?

Met Splandid digitaliseer je niet alleen de buitendienst, maar óók het werk van de kantoormedewerkers. Zorg dat al jouw werknemers in één systeem werken vanaf het eerste contact met de (potentiële) klant. Het maken van de offerte, het invullen en verwerken van de digitale werkbon en het versturen van de factuur gebeurt allemaal binnen Splandid! 

Optimaliseer jouw bedrijfsprocessen De voordelen van Splandid

Ontdek wat Splandid allemaal kan doen voor jouw bedrijf! 

Nieuwsgierig geworden, maar je weet niet waar te beginnen?

Geen zorgen! Splandid is er voor heel veel branches die hun bedrijfsprocessen willen optimaliseren en de klantervaring willen verbeteren. Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken of neem een kijkje bij alle functionaliteiten van Splandid. Twijfel je of Splandid geschikt is voor jouw bedrijf? Laat het ons weten en door middel van een demo kunnen we erachter komen wat we voor elkaar kunnen betekenen. 

Meld je aan voor de Splandid training op 27 juni