Zeg nou eens eerlijk, loopt jouw werkproces wel zo gesmeerd?

Sinds ik schrijf over Field Sales Management merk ik dat dit toch wel flink leeft in de markt. Dat blijkt ook wel uit de verwachtingen van deze markt. Onderstaand zie je de verwachte groei van de Field Service Markt in Noord Amerika. Duidelijk is dat bedrijven de werkprocessen willen automatiseren.

Field Service software markt US

Hier liggen dus kansen voor (MKB) bedrijven om door middel van automatisering tevreden klanten te realiseren.

De voordelen van automatiseren:

  1. Verbeterde planning
  2. Real time traceren van de buitendienst
  3. Verhoogde productiviteit
  4. Betere klantenservice
  5. Kostenbesparingen

Bedrijven automatiseren de werkprocessen op allerlei manieren. Vaak wordt er gestart met een boekhoudprogramma en al snel ontstaat er, vanuit verkoop, de behoefte aan een CRM oplossing. Logistiek heeft andere wensen en de technische buitendienst wil juist de planning verbeteren. Ook de financiële afdeling wil graag een oplossing om bijvoorbeeld gemakkelijk te factureren. Tools als Zapier spelen hier slim om in om alles fatsoenlijk aan elkaar te koppelen.

Voor je het weet betaal je per maand honderden euro’s aan diverse software om je business te runnen en de verschillende afdelingen tevreden te stellen. Maar kan het ook anders?

Tuurlijk met bijvoorbeeld Splandid kies je voor een geïntegreerd systeem. Hierbij is ERP, CRM en planning software in een pakket gekoppeld. Enige dat overblijft is een koppeling met je boekhoudsoftware. Dus met in totaal twee applicaties ben je in staat je klant de beste dienstverlening te geven.

Onlangs startte een boomverzorgingsbedrijf met Splandid en “guess what?” afgelopen week stuurde zij 4 offertes naar klanten en die werden dezelfde dag nog getekend en ingepland met behulp van Splandid. Vroeger duurde dit minstens een paar dagen voor er een akkoord kwam.

Op 22 februari organiseer ik een webinar waarin ik je ga meenemen in de wereld van Field Service en natuurlijk een demo van Splandid. Klik op de volgende link om je aan te melden.

Kan je niet wachten en wil je graag een persoonlijke demo? Klik dan hier