Wat is de winst van Field Service Management software voor jouw bedrijf?

Er zijn verschillende statistieken gepubliceerd over hoe een planningstool kosten kan besparen voor jouw bedrijf.

Even wat voorbeelden:

  1. Uit een studie van McKinsey bleek dat bedrijven die geavanceerde field service management technologieën implementeren hun field service arbeidskosten met maximaal 20% kunnen verlagen.
  2. Uit een studie van de Aberdeen Group blijkt dat bedrijven die field service management software gebruiken de productiviteit van technici met wel 20% kunnen verhogen.
  3. Volgens een onderzoek van Field Technologies Online rapporteerden bedrijven die field service management software gebruiken een gemiddelde toename in efficiëntie van 22%.
  4. Uit een ander onderzoek van de Aberdeen Group blijkt dat bedrijven die field service management software gebruiken hun vlootkosten met 30% kunnen verlagen.

Deze statistieken tonen aan dat het gebruik van een planningstool een aanzienlijke impact kan hebben op het verlagen van de kosten voor een bedrijf.

Door field service management software te gebruiken, kan ook jouw bedrijf stappen maken om de productiviteit van technici verhogen, arbeidskosten verlagen en vlootkosten te beperken.

Wat zou Field Service Management software voor jouw bedrijf betekenen? Welke besparingen zie jij direct voor je?

Interesse om eens door te praten over wat Splandid voor jouw bedrijf kan doen? Maak direct een afspraak.

Meld je aan voor de Splandid training op 27 juni