Splandid voor Vloerenleggers

In de wereld van vloerenbedrijven is de vloerenlegger van onschatbare waarde. Een ware professional die vakkundig en met precisie een scala aan vloermaterialen, van prachtig hout tot stijlvol laminaat, van weelderig tapijt tot verfijnd marmoleum, in woningen en gebouwen legt. Ben jij klaar om jouw vloerenbedrijf te transformeren naar een geoliede machine? Ontdek nu hoe de meesters van de vloer het verschil maken en hét geheim achter hun succes ontrafelen. Breng jouw passie voor vloeren tot leven, trek klanten aan als een magneet en maak indruk op klanten met je ongeëvenaarde vakmanschap.

In de veelzijdige wereld van vloerenleggers omvat het takenpakket een breed scala aan verantwoordelijkheden. Van het prepareren van de ondergrond, het zorgvuldig opmeten en snijden van materialen tot het perfect bevestigen van de vloer met lijm en coatings. Elke stap telt om een prachtig resultaat te bereiken.

Maar stel je nu eens voor dat je een geavanceerd systeem tot je beschikking hebt om jouw bedrijf moeiteloos en efficiënt te organiseren. Klanten kunnen online afspraken plannen, terwijl jij digitaal perfect voorbereide offertes voorziet van producten of diensten. Met een digitale handtekening op de offerte plan je de opdracht in. Zodra het werk voltooid is, ondertekent de klant digitaal en betaalt direct via Mollie. Facturen bereiken de klant per e-mail en jouw boekhoudprogramma wordt automatisch bijgewerkt. Zodra je vertrekt, is alles geregeld, inclusief de administratie.

Waarom Splandid?

CRM

Uitgebreide klantkaarten met klantspecifieke wensen in te stellen voor communicatie, offertes en prijzen.

Digitale offertes

Digitale offertes met voorgedefinieerde producten en diensten voor extra snelle afhandeling.

Digitaal planbord

Al je opdrachten zichtbaar in één duidelijk overzicht, makkelijk in te plannen onder je werknemers.

Digitale werkbon

Geen papieren werkbonnen meer en een effectieve samenwerking tussen de binnen- en buitendienst.

Financieel

Geautomatiseerde facturatie vanaf offerte, naar digitale werkbon en factuur. Alles binnen één systeem.

Hoe tevreden is jouw klant?

Het is niet altijd even makkelijk om een opdracht in één keer goed uit te voeren zodat je klant gelijk tevreden is. Een slechte planning kan leiden tot een monteur die te laat komt of niet de juiste spullen bij zicht heeft. Een gebrek aan communicatie kan leiden tot een opdracht die niet goed uitgevoerd kan worden. En zo zijn er nog vele factoren die meespelen. Met Splandid verbeter je al deze bedrijfsprocessen en kun je ze ook nog efficiënter en effectiever uitvoeren voor een snellere afhandeling en klanten die meteen de eerste keer tevreden zijn.