Splandid voor Slotenmakers

Ieder huis of bedrijfspand heeft sloten op de deur om inbraak of insluipers te voorkomen. Een slotenmaker is de specialist die kan zorgen voor de juiste sloten en sleutels. Ook kan deze een sleutelplan maken voor een bedrijf zodat het altijd duidelijk is wie wel en niet toegang heeft tot het pand of bepaalde ruimten in het pand.

Vervelend wanneer je je huis niet meer in kan. Een slotenmaker biedt dan hulp door te zorgen dat je weer naar binnen kunt maar ook door je sloten te vervangen. Ook als je alle deuren wilt voorzien van dezelfde sleutel is de slotenmaker jouw leverancier. Naast sloten en alles dat daarbij hoort

Stel nou dat je een systeem hebt waarin je alles kan doen. De klant kan online een afspraak met je plannen, de offerte stuur je digitaal en is al helemaal voorbereidt, jij voegt alleen de producten of diensten toe. Zodra de offerte digitaal is getekend plan je de opdracht in. Als de opdracht klaar is tekent de klant een digitale werkbon en betaald direct via Mollie. De factuur gaat naar de mailbox van de klant en het boekhoudprogramma van jou. Als je bent vertrokken is alles, inclusief de administratie afgehandeld. 

Waarom Splandid?

CRM

Uitgebreide klantkaarten met klantspecifieke wensen in te stellen voor communicatie, offertes en prijzen.

Digitale offertes

Digitale offertes met voorgedefinieerde producten en diensten voor extra snelle afhandeling.

Digitaal planbord

Al je opdrachten zichtbaar in één duidelijk overzicht, makkelijk in te plannen onder je werknemers.

Digitale werkbon

Geen papieren werkbonnen meer en een effectieve samenwerking tussen de binnen- en buitendienst.

Financieel

Geautomatiseerde facturatie vanaf offerte, naar digitale werkbon en factuur. Alles binnen één systeem.

Hoe tevreden is jouw klant?

Het is niet altijd even makkelijk om een opdracht in één keer goed uit te voeren zodat je klant gelijk tevreden is. Een slechte planning kan leiden tot een monteur die te laat komt of niet de juiste spullen bij zicht heeft. Een gebrek aan communicatie kan leiden tot een opdracht die niet goed uitgevoerd kan worden. En zo zijn er nog vele factoren die meespelen. Met Splandid verbeter je al deze bedrijfsprocessen en kun je ze ook nog efficiënter en effectiever uitvoeren voor een snellere afhandeling en klanten die meteen de eerste keer tevreden zijn.

Meld je aan voor de Splandid training op 27 juni