Splandid voor Klusbedrijven

Een klusbedrijf is inzetbaar voor allerlei werkzaamheden in en rond een woonhuis of bedrijfspand. Voorbeelden van klussen die worden uitgevoerd zijn: klussen voor de badkamer, de keuken, de woonkamer of zelfs de tuin. De klussen bestaan uit schilderwerk, timmerwerk, voegwerk of bestrating in geval van de tuin.

Je herkent het vast. Je krijgt een telefoontje omdat iemand een klus voor je heeft. Na een korte inventarisatie aan de telefoon, terwijl je net op een andere klus werkt, besluit je een afspraak te maken om te komen kijken. Na dit bezoek rijd je weer naar je kantoor om een offerte te maken en te versturen. Zodra deze akkoord is moet je weer contact zoeken met de klant om een afspraak te maken om de opdracht uit te voeren. Na de opdracht is het tijd voor een factuur. En weer zit je achter je computer om dit te regelen. Als de factuur is gestuurd wacht je op de betaling, met een beetje mazzel duurt dit niet te lang.

Stel nou dat je een systeem hebt waarin je alles kan doen. De klant kan online een afspraak met je plannen, de offerte stuur je digitaal en is al helemaal voorbereidt, jij voegt alleen de producten of diensten toe. Zodra de offerte digitaal is getekend plan je de opdracht in. Als de opdracht klaar is tekent de klant een digitale werkbon en betaald direct via Mollie. De factuur gaat naar de mailbox van de klant en het boekhoudprogramma van jou. Als je bent vertrokken is alles, inclusief de administratie afgehandeld.  

Waarom Splandid?

CRM

Uitgebreide klantkaarten met klantspecifieke wensen in te stellen voor communicatie, offertes en prijzen.

Digitale offertes

Digitale offertes met voorgedefinieerde producten en diensten voor extra snelle afhandeling.

Digitaal planbord

Al je opdrachten zichtbaar in één duidelijk overzicht, makkelijk in te plannen onder je werknemers.

Digitale werkbon

Geen papieren werkbonnen meer en een effectieve samenwerking tussen de binnen- en buitendienst.

Financieel

Geautomatiseerde facturatie vanaf offerte, naar digitale werkbon en factuur. Alles binnen één systeem.

Hoe tevreden is jouw klant?

Het is niet altijd even makkelijk om een opdracht in één keer goed uit te voeren zodat je klant gelijk tevreden is. Een slechte planning kan leiden tot een monteur die te laat komt of niet de juiste spullen bij zicht heeft. Een gebrek aan communicatie kan leiden tot een opdracht die niet goed uitgevoerd kan worden. En zo zijn er nog vele factoren die meespelen. Met Splandid verbeter je al deze bedrijfsprocessen en kun je ze ook nog efficiënter en effectiever uitvoeren voor een snellere afhandeling en klanten die meteen de eerste keer tevreden zijn.