Splandid voor Isolatiebedrijven

Ben jij klaar om jouw onderneming naar ongekende hoogten te leiden in een tijdperk van opmerkelijke kansen en uitdagingen! Door het tempo waarin klimaatverandering onze wereld veranderd, neemt de vraag naar duurzame isolatie-oplossingen explosief toe. Bij Splandid, begrijpen we dat je voor enorme uitdagingen staat, zoals het aantrekken van getalenteerd personeel en het optimaliseren van de operationele processen.

Steeds meer mensen kiezen ervoor om hun huis te verduurzamen, en dat betekent een stijgende vraag naar isolatiebedrijven. Maar hoe zorg je ervoor dat dit proces soepel verloopt, met tevreden klanten als resultaat?

Stel je voor: een geavanceerd systeem dat alles mogelijk maakt. Klanten kunnen gemakkelijk online een afspraak plannen, terwijl jij als isolatie-expert al een digitale offerte klaar hebt staan die volledig is afgestemd op hun behoeften. Met wat opties die de klant zelf kan selecteren, en de offerte is klaar om getekend te worden. Zodra de klant akkoord geeft, is het tijd om de opdracht in te plannen.

En dan het mooiste: na voltooiing van de opdracht ondertekend de klant een digitale werkbon en kan hij of zij direct veilig en snel betalen via Mollie. Geen gedoe met papieren facturen en betalingen die op zich laten wachten. De factuur wordt rechtstreeks naar de klant gemaild en automatisch verwerkt in jouw boekhoudprogramma. Zo wordt niet alleen het huis van de klant geüpgraded naar een groenere leefomgeving, maar wordt ook de administratieve rompslomp tot een minimum beperkt.

Met dit geautomatiseerde systeem bespaar je niet alleen kostbare tijd, maar zorg je er ook voor dat jouw klanten zich volledig kunnen richten op het genieten van hun energiezuinige woning. Geen zorgen meer over papierwerk en betalingsproblemen; alles is tot in de puntjes geregeld.

Waarom Splandid?

CRM

Uitgebreide klantkaarten met klantspecifieke wensen in te stellen voor communicatie, offertes en prijzen.

Digitale offertes

Digitale offertes met voorgedefinieerde producten en diensten voor extra snelle afhandeling.

Digitaal planbord

Al je opdrachten zichtbaar in één duidelijk overzicht, makkelijk in te plannen onder je werknemers.

Digitale werkbon

Geen papieren werkbonnen meer en een effectieve samenwerking tussen de binnen- en buitendienst.

Financieel

Geautomatiseerde facturatie vanaf offerte, naar digitale werkbon en factuur. Alles binnen één systeem.

Hoe tevreden is jouw klant?

Het is niet altijd even makkelijk om een opdracht in één keer goed uit te voeren zodat je klant gelijk tevreden is. Een slechte planning kan leiden tot een monteur die te laat komt of niet de juiste spullen bij zicht heeft. Een gebrek aan communicatie kan leiden tot een opdracht die niet goed uitgevoerd kan worden. En zo zijn er nog vele factoren die meespelen. Met Splandid verbeter je al deze bedrijfsprocessen en kun je ze ook nog efficiënter en effectiever uitvoeren voor een snellere afhandeling en klanten die meteen de eerste keer tevreden zijn.

Meld je aan voor de Splandid training op 27 juni