Splandid voor Glaszetters

Transformeer je glaszettersbedrijf met onze baanbrekende oplossing! Geen stress meer over ongelegen situaties, want ons geavanceerde systeem biedt volledig inzicht in je team roosters. Of het nu gaat om het snel helpen van klanten of het efficiënt vervangen van glas om woningen en bedrijven duurzamer te maken, ons systeem regelt het allemaal. Laat klanten eenvoudig online afspraken plannen, verstuur digitale offertes.

Geen nood meer bij onverwachte ramen die breken, en geen gedoe met het puzzelen van teamroosters. Hoe vaak gebeurt het niet dat je snel moet inspringen om een klant te helpen, maar je mist het juiste inzicht in je teamplanning? Ook het regelen van reguliere glasvervangingen voor duurzamere huizen vergt de nodige planning. Dat is precies waar ons revolutionaire systeem het verschil maakt!

Met ons geavanceerde systeem verloopt alles vlekkeloos. Klanten kunnen moeiteloos online afspraken plannen, terwijl jij hen digitaal een volledig voorbereide offerte stuurt. Voeg simpelweg de benodigde producten of diensten toe en zodra de offerte digitaal is ondertekend, plan je de opdracht in. Het wordt nog beter: na afronding van de klus tekent de klant een digitale werkbon en betaalt direct via Mollie. De factuur bereikt de klant via e-mail, terwijl jouw boekhoudprogramma alles netjes afhandelt. Geen administratieve rompslomp meer!

Bespaar tijd, verbeter de klanttevredenheid en optimaliseer je bedrijf met ons unieke systeem. Klaar om je glasplaatsingsbedrijf naar een hoger niveau te tillen? Ontdek nu hoe ons systeem je helpt om efficiënter te werken en klanten te verrassen met een naadloze ervaring!

Waarom Splandid?

CRM

Uitgebreide klantkaarten met klantspecifieke wensen in te stellen voor communicatie, offertes en prijzen.

Digitale offertes

Digitale offertes met voorgedefinieerde producten en diensten voor extra snelle afhandeling.

Digitaal planbord

Al je opdrachten zichtbaar in één duidelijk overzicht, makkelijk in te plannen onder je werknemers.

Digitale werkbon

Geen papieren werkbonnen meer en een effectieve samenwerking tussen de binnen- en buitendienst.

Financieel

Geautomatiseerde facturatie vanaf offerte, naar digitale werkbon en factuur. Alles binnen één systeem.

Hoe tevreden is jouw klant?

Het is niet altijd even makkelijk om een opdracht in één keer goed uit te voeren zodat je klant gelijk tevreden is. Een slechte planning kan leiden tot een monteur die te laat komt of niet de juiste spullen bij zicht heeft. Een gebrek aan communicatie kan leiden tot een opdracht die niet goed uitgevoerd kan worden. En zo zijn er nog vele factoren die meespelen. Met Splandid verbeter je al deze bedrijfsprocessen en kun je ze ook nog efficiënter en effectiever uitvoeren voor een snellere afhandeling en klanten die meteen de eerste keer tevreden zijn.