Splandid voor Boomverzorgers

De wereld van boomverzorging in het tijdperk van klimaatverandering! De toenemende impact van klimaatverandering zorgd voor een stijgende vraag naar boomverzorging diensten, maar tegelijkertijd sta je voor uitdagende obstakels. Een toename in schade aan de natuur en gebrek aan opgeleid personeel legt enorme druk op je operationele processen. Ontdek innovatieve oplossingen die je helpen om te gaan met de overvloed aan werk, terwijl je de efficiëntie en prestaties van je bedrijf naar nieuwe hoogten brengt. Samen brengen we jouw boomverzorgingsbedrijf naar een succesvolle toekomst. Stap aan boord en laat ons je ondersteunen bij het digitaliseren van je bedrijf.

Bomen zorgen niet alleen voor een zuurstofrijke atmosfeer, maar ook voor een gezonde leefomgeving waarin ze de aandacht verdienen van een echte boomexpert – een erkende European Tree Worker. Stel je voor dat het inplannen van boomverzorging net zo makkelijk is als een online afspraak maken!

Met ons geavanceerde systeem wordt het allemaal werkelijkheid. Geen gedoe meer met telefonische afspraken of lang wachten op offertes. Jouw klanten plannen nu eenvoudig online een afspraak in en krijgen een digitale offerte die al volledig is voorbereid. Zo wordt het hele proces moeiteloos en tijdbesparend.

Zodra de digitale offerte is goedgekeurd, nemen we direct actie en plannen we de opdracht in. Geen vertragingen, alleen vlotte en efficiënte service. Na de uitvoering van de opdracht kan de klant met een digitale handtekening een werkbon aftekenen en gemakkelijk betalen via Mollie – veilig en betrouwbaar.

Wacht, er is meer! De factuur wordt rechtstreeks naar de klant gemaild, terwijl jouw boekhoudprogramma alle administratieve taken moeiteloos afhandelt. Zo hoef je je geen zorgen te maken over papierwerk en je volledig richten op waar je het beste in bent – het verzorgen van bomen.

Met ons innovatieve systeem gaat boomverzorging niet alleen over het behouden van gezonde bomen, maar ook over het ontzorgen van onze klanten. Laten we samen streven naar een groenere en gezondere leefomgeving, terwijl we het leven van onze klanten vereenvoudigen met slimme technologie. Kies voor gemak, kies voor duurzaamheid – kies voor Splandid!

Waarom Splandid?

CRM

Uitgebreide klantkaarten met klantspecifieke wensen in te stellen voor communicatie, offertes en prijzen.

Digitale offertes

Digitale offertes met voorgedefinieerde producten en diensten voor extra snelle afhandeling.

Digitaal planbord

Al je opdrachten zichtbaar in één duidelijk overzicht, makkelijk in te plannen onder je werknemers.

Digitale werkbon

Geen papieren werkbonnen meer en een effectieve samenwerking tussen de binnen- en buitendienst.

Financieel

Geautomatiseerde facturatie vanaf offerte, naar digitale werkbon en factuur. Alles binnen één systeem.

Hoe tevreden is jouw klant?

Het is niet altijd even makkelijk om een opdracht in één keer goed uit te voeren zodat je klant gelijk tevreden is. Een slechte planning kan leiden tot een monteur die te laat komt of niet de juiste spullen bij zicht heeft. Een gebrek aan communicatie kan leiden tot een opdracht die niet goed uitgevoerd kan worden. En zo zijn er nog vele factoren die meespelen. Met Splandid verbeter je al deze bedrijfsprocessen en kun je ze ook nog efficiënter en effectiever uitvoeren voor een snellere afhandeling en klanten die meteen de eerste keer tevreden zijn.