Splandid voor Beveiligingsbedrijven

Beveiligingsbedrijven zijn gespecialiseerd in het leveren van beveiligingsoplossingen voor commerciële en residentiële gebouwen. Deze oplossingen omvatten fysieke beveiligingsmaatregelen zoals toegangscontrolesystemen, CCTV-toezicht en alarmsystemen, alsmede beveiligingspersoneel zoals bewakers en patrouillediensten.

Een van de primaire diensten die door beveiligingsbedrijven worden aangeboden is de installatie en het onderhoud van toegangscontrolesystemen, die worden gebruikt om te controleren wie wanneer toegang heeft tot een gebouw. Dit kunnen elektronische sleutelkaartsystemen, biometrische scanners en intercomsystemen zijn. Bedrijven voor gebouwenbeveiliging leveren ook CCTV-bewakingssystemen, die kunnen worden gebruikt om de activiteiten binnen en buiten een gebouw te volgen en die kunnen worden geïntegreerd met toegangscontrolesystemen om een complete beveiligingsoplossing te bieden.

Stel nou dat je een systeem hebt waarin je alles kan doen. De klant kan online een afspraak met je plannen, de offerte stuur je digitaal en is al helemaal voorbereidt, jij voegt alleen de producten of diensten toe. Zodra de offerte digitaal is getekend plan je de opdracht in. Als de opdracht klaar is tekent de klant een digitale werkbon en betaald direct via Mollie. De factuur gaat naar de mailbox van de klant en het boekhoudprogramma van jou. Als je bent vertrokken is alles, inclusief de administratie afgehandeld.

Waarom Splandid?

CRM

Uitgebreide klantkaarten met klantspecifieke wensen in te stellen voor communicatie, offertes en prijzen.

Digitale offertes

Digitale offertes met voorgedefinieerde producten en diensten voor extra snelle afhandeling.

Digitaal planbord

Al je opdrachten zichtbaar in één duidelijk overzicht, makkelijk in te plannen onder je werknemers.

Digitale werkbon

Geen papieren werkbonnen meer en een effectieve samenwerking tussen de binnen- en buitendienst.

Financieel

Geautomatiseerde facturatie vanaf offerte, naar digitale werkbon en factuur. Alles binnen één systeem.

Hoe tevreden is jouw klant?

Het is niet altijd even makkelijk om een opdracht in één keer goed uit te voeren zodat je klant gelijk tevreden is. Een slechte planning kan leiden tot een monteur die te laat komt of niet de juiste spullen bij zicht heeft. Een gebrek aan communicatie kan leiden tot een opdracht die niet goed uitgevoerd kan worden. En zo zijn er nog vele factoren die meespelen. Met Splandid verbeter je al deze bedrijfsprocessen en kun je ze ook nog efficiënter en effectiever uitvoeren voor een snellere afhandeling en klanten die meteen de eerste keer tevreden zijn.