Splandid voor Vloerenleggers

Een vloerenlegger is een professional die verantwoordelijk is voor het leggen van vloeren in woningen en gebouwen. Ze werken met een breed scala van vloermaterialen, zoals hout, laminaat, tapijt, tegels en marmoleum.

De taken van een vloerenlegger kunnen variëren van het voorbereiden van de ondergrond door het verwijderen van oude vloeren of het uitvlakken van de ondergrond, het nauwkeurig meten en snijden van de materialen om ze passend te maken in de ruimte, het aanbrengen van lijm of andere bevestigingsmiddelen om de vloer te fixeren, tot het afwerken van de vloer met afdichtingen en coatings.

Stel nou dat je een systeem hebt waarin je je bedrijf beter en gemakkelijker kan organiseren. De klant kan online een afspraak met je plannen, de offerte stuur je digitaal en is al helemaal voorbereid, jij voegt alleen de producten of diensten toe. Zodra de offerte digitaal is getekend plan je de opdracht in. Als de opdracht klaar is tekent de klant een digitale werkbon en betaald direct via Mollie. De factuur gaat naar de mailbox van de klant en het boekhoudprogramma van jou. Als je bent vertrokken is alles, inclusief de administratie afgehandeld. 

Waarom Splandid?

Werkbonnen

Digitale werkbon: de belangrijkste stap naar een betalende klant

Planningbord

Maak je planning snel en gemakkelijk voor de hele week

Tijdsregistratie

Het registreren van de werkuren was nog nooit zo makkelijk

Financieel

De financiële afhandeling van een opdracht in een paar klikken klaar

CRM

Al je klantgegevens in één systeem

Magazijnbeheer

Voorraadbeheer zodat je met de juiste materialen op de opdracht komt

Hoe tevreden is jouw klant?

Klanten worden niet altijd blij als je de opdracht niet in één keer goed kan uitvoeren. De monteur komt te laat door een slechte plannning, heeft niet de juiste spullen bij zich. Een klant die alles nog eens moet uitleggen aan de monteur omdat deze niet over alle informatie beschikt.