Splandid voor Klusbedrijven

Een klusbedrijf is inzetbaar voor allerlei werkzaamheden in en rond een woonhuis of bedrijfspand. Voorbeelden van klussen die worden uitgevoerd zijn: klussen voor de badkamer, de keuken, de woonkamer of zelfs de tuin. De klussen bestaan uit schilderwerk, timmerwerk, voegwerk of bestrating in geval van de tuin.

Je herkent het vast. Je krijgt een telefoontje omdat iemand een klus voor je heeft. Na een korte inventarisatie aan de telefoon, terwijl je net op een andere klus werkt, besluit je een afspraak te maken om te komen kijken. Na dit bezoek rijd je weer naar je kantoor om een offerte te maken en te versturen. Zodra deze akkoord is moet je weer contact zoeken met de klant om een afspraak te maken om de opdracht uit te voeren. Na de opdracht is het tijd voor een factuur. En weer zit je achter je computer om dit te regelen. Als de factuur is gestuurd wacht je op de betaling, met een beetje mazzel duurt dit niet te lang.

Stel nou dat je een systeem hebt waarin je alles kan doen. De klant kan online een afspraak met je plannen, de offerte stuur je digitaal en is al helemaal voorbereidt, jij voegt alleen de producten of diensten toe. Zodra de offerte digitaal is getekend plan je de opdracht in. Als de opdracht klaar is tekent de klant een digitale werkbon en betaald direct via Mollie. De factuur gaat naar de mailbox van de klant en het boekhoudprogramma van jou. Als je bent vertrokken is alles, inclusief de administratie afgehandeld.  

Waarom Splandid?

Werkbonnen

Digitale werkbon: de belangrijkste stap naar een betalende klant

Planningbord

Maak je planning snel en gemakkelijk voor de hele week

Tijdsregistratie

Het registreren van de werkuren was nog nooit zo makkelijk

Financieel

De financiële afhandeling van een opdracht in een paar klikken klaar

CRM

Al je klantgegevens in één systeem

Magazijnbeheer

Voorraadbeheer zodat je met de juiste materialen op de opdracht komt

Hoe tevreden is jouw klant?

Klanten worden niet altijd blij als je de opdracht niet in één keer goed kan uitvoeren. De monteur komt te laat door een slechte plannning, heeft niet de juiste spullen bij zich. Een klant die alles nog eens moet uitleggen aan de monteur omdat deze niet over alle informatie beschikt.