Splandid voor Isolatiebedrijven

Isolatiebedrijven hebben als belangrijkste werkzaamheden het isoleren van woningen. Zeker woningen van voor 1980 hebben te weinig isolatie om zuinig te stoken. Een isolatie specialist biedt hulp door de spouwmuren en vloeren van isolatie te voorzien.

Op dit moment zijn veel huiseigenaren bezig om hun huis te verduurzamen om de energierekening te drukken. Voor isolatie bedrijven betekent dit een enorme toename van nieuwe klanten. Hoe leidt je dit allemaal in goed banen met een tevreden klant tot gevolg?

Stel nou dat je een systeem hebt waarin je alles kan doen. De klant kan online een afspraak met je plannen, de offerte stuur je digitaal en is al helemaal voorbereidt, jij voegt alleen de producten of diensten toe. Zodra de offerte digitaal is getekend plan je de opdracht in. Als de opdracht klaar is tekent de klant een digitale werkbon en betaald direct via Mollie. De factuur gaat naar de mailbox van de klant en het boekhoudprogramma van jou. Als je bent vertrokken is alles, inclusief de administratie afgehandeld. 

Waarom Splandid?

Werkbonnen

Digitale werkbon: de belangrijkste stap naar een betalende klant

Planningbord

Maak je planning snel en gemakkelijk voor de hele week

Tijdsregistratie

Het registreren van de werkuren was nog nooit zo makkelijk

Financieel

De financiële afhandeling van een opdracht in een paar klikken klaar

CRM

Al je klantgegevens in één systeem

Magazijnbeheer

Voorraadbeheer zodat je met de juiste materialen op de opdracht komt

Hoe tevreden is jouw klant?

Klanten worden niet altijd blij als je de opdracht niet in één keer goed kan uitvoeren. De monteur komt te laat door een slechte plannning, heeft niet de juiste spullen bij zich. Een klant die alles nog eens moet uitleggen aan de monteur omdat deze niet over alle informatie beschikt.