Splandid voor Glaszetters

Glaszetters zijn de echte specialisten als het gaat om het vervangen of plaatsen van glas. De glaszetter maakt hierbij van de nieuwste typen ramen en werkt af met glaslatten en kit. Het vervangen van je ramen is noodzakelijk wanneer er bijvoorbeeld vocht in is gekomen of het raam is gebroken.

Ramen breken altijd op een onhandig moment. Zeker wanneer je niet het juiste inzicht hebt in de roosters van je team. Hoe ga je dan “even snel” een klant helpen? Maar ook het reguliere werk waarbij er in opdracht glas wordt vervangen om een huis duurzamer te maken moet worden gepland. Dat vind je klant fijn en is prettig werken voor je team.

Stel nou dat je een systeem hebt waarin je alles kan doen. De klant kan online een afspraak met je plannen, de offerte stuur je digitaal en is al helemaal voorbereidt, jij voegt alleen de producten of diensten toe. Zodra de offerte digitaal is getekend plan je de opdracht in. Als de opdracht klaar is tekent de klant een digitale werkbon en betaald direct via Mollie. De factuur gaat naar de mailbox van de klant en het boekhoudprogramma van jou. Als je bent vertrokken is alles, inclusief de administratie afgehandeld. 

Waarom Splandid?

Werkbonnen

Digitale werkbon: de belangrijkste stap naar een betalende klant

Planningbord

Maak je planning snel en gemakkelijk voor de hele week

Tijdsregistratie

Het registreren van de werkuren was nog nooit zo makkelijk

Financieel

De financiële afhandeling van een opdracht in een paar klikken klaar

CRM

Al je klantgegevens in één systeem

Magazijnbeheer

Voorraadbeheer zodat je met de juiste materialen op de opdracht komt

Hoe tevreden is jouw klant?

Klanten worden niet altijd blij als je de opdracht niet in één keer goed kan uitvoeren. De monteur komt te laat door een slechte plannning, heeft niet de juiste spullen bij zich. Een klant die alles nog eens moet uitleggen aan de monteur omdat deze niet over alle informatie beschikt.