Splandid voor Boomverzorgers

Tegenwoordig met een mooi officiële naam European Tree Worker. Een groep van vakmannen en vrouwen die zorgdragen voor het verzorgen, onderhouden, aanplanten en verwijderen van bomen. Boomverzorging is onontbeerlijk voor het behoud van bomen.

Bomen zorgen voor zuurstof door CO2 om te zetten. Daarmee zijn ze bijzonder belangrijk voor een gezonde leefomgeving. Een boom verdient een professionele verzorging door een erkende boomverzorger. Hoe makkelijk zou het zijn wanneer een klant online een afspraak kan indienen om een opdracht of schouwing in te plannen?

Stel nou dat je een systeem hebt waarin je alles kan doen. De klant kan online een afspraak met je plannen, de offerte stuur je digitaal en is al helemaal voorbereidt, jij voegt alleen de producten of diensten toe. Zodra de offerte digitaal is getekend plan je de opdracht in. Als de opdracht klaar is tekent de klant een digitale werkbon en betaald direct via Mollie. De factuur gaat naar de mailbox van de klant en het boekhoudprogramma van jou. Als je bent vertrokken is alles, inclusief de administratie afgehandeld. 

Waarom Splandid?

Werkbonnen

Digitale werkbon: de belangrijkste stap naar een betalende klant

Planningbord

Maak je planning snel en gemakkelijk voor de hele week

Tijdsregistratie

Het registreren van de werkuren was nog nooit zo makkelijk

Financieel

De financiële afhandeling van een opdracht in een paar klikken klaar

CRM

Al je klantgegevens in één systeem

Magazijnbeheer

Voorraadbeheer zodat je met de juiste materialen op de opdracht komt

Hoe tevreden is jouw klant?

Klanten worden niet altijd blij als je de opdracht niet in één keer goed kan uitvoeren. De monteur komt te laat door een slechte plannning, heeft niet de juiste spullen bij zich. Een klant die alles nog eens moet uitleggen aan de monteur omdat deze niet over alle informatie beschikt.